Et træpillefyr: en smart eventualitet

Der er flere løsninger at vælge imellem, når du skal modtage varme + energi til hjemmet. Størstedelen af landets husstande modtager varme samt el fra fjernvarmeanlæg samt kraft- og kraftvarmeværker, men der er med tiden dukket adskillige nye, besparende samt mere miljørigtige muligheder op. F.eks. kan du få en varmepumpe installation eller få installeret et solvarmeanlæg eller et pillefyr. Dette er begyndt at være meget udbredt, særligt på Vestsjælland. Det er en VVS installatør: Vestsjælland, som ordner disse varmekilder.

Et solvarmeanlæg vil fremstille elektricitet/varme vha. solens energi, hvilket er prisbilligt, og i øvrigt miljørigtigt, fordi der udledes CO2-fri energi. Et solcelleanlæg består af siliciumplader, et panel af metal & metalgitter og til sidst glas, som en VVS installatør konstruerer på taget. Det koster temmelig meget at få dette solcelleanlæg, dog er det gratis bagefter og godt for miljøet.

En installation af varmepumper giver dig varme fra jorden. Det foregår ved, at en installation af varmepumper pumper varme fra jorden over i et jordvarmeanlæg. Det betyder, at dette jordvarmeanlæg hermed har overdraget varmen fra jorden ind i boligen. En VVS installatør fikser alting for dig. Jordvarmeanlægget er også en besparende, miljørigtig & CO2-fri mulighed.

Et træpillefyr er et alternativ til et gas-/oliefyr, og desuden er dette pillefyr meget bedre for vores miljø + mere besparende. Det er også her en VVS installatør, som ordner fyret for dig, men det er dog din egen opgave at skaffe træpiller og optænde dit træpillefyr. Har denne blog fanget din interesse i enten solpaneler, en varmepumpe installation eller et træpillefyr? Så ring til en VVS installatør: Vestsjælland nu. Vi skal værne om miljøet!