Et dejligt efterskole ophold

Lyder det som noget for dig med en uforglemmelig skoletid? Så vil jeg foreslå dig at overveje efterskole - www.ranumefterskole.dk, . Der er mellem 250 og 270 efterskoler i Danmark, både i nord, syd, øst og vest. En efterskole er en dansk opfindelse, hvor elever på ca. 15 år kan gennemføre 8. – 10. klasse. Principielt er det en form for kostskole, hvor man både bor såvel som går i skole. Efterskoler sørger for elevernes faglige & personlighedsmæssige evolutionsproces, og på grund af det kommer eleverne godt fra start til de fremtidige udfordringer.

Der er betydelig variation i efterskolerne, dvs., at der med stor sandsynlighed findes en efterskole, der er passende til det, som du vil have. Der eksisterer f.eks. efterskoler for unge med særegne nødvendigheder, blandt andet skoler til ordblinde. Alle disse skoler indehaver utallige forskellige frivillige fag, fritidsaktiviteter, arrangementer plus skolerejser. Du kan faktisk tage på en efterskole med fælles interesse for samtlige elever. Det er f.eks. en musikefterskole eller idrætsefterskole.

Jeg er blevet fortalt, at ét år på efterskolen svarer til 5 menneskeår. Egentlig er det forståeligt, hvis man overvejer hvor mange ting, du egentlig erfarer på blot et skoleår. Samtidig vil du få en god del gode venner/veninder, som du tjept kommer til at kende, grundet at I lever sammen: bor sammen plus er i skole sammen. De fleste efterskoler indehaver – foruden de almindelige fag – linjefag & masser af forskellige selvvalgsfag. Grundet det er det muligt selv at beslutte, hvorledes dine timer vil komme til at være.