Erhverv de rette sværlast hjul og taljer til din entreprenørvirksomhed

På alle byggepladser er uddannelse samt et godt sikkerhedsniveau vigtige parametre. Dermed er det vigtigt, at du til enhver tid overvejer dine behov nøje, hvis du du som hovedentreprenør for eksempel skal til at investere i nogle nye hjul, taljer med radiostyring eller personligt faldsikringsudstyr. Den bedste måde at forhindre ulykker på er, at udføre en god planlægning foruden professionelle instruktioner til alle på enhver byggeplads. I tilgift skal faldsikringsudstyr samt alle hjul per definition benyttes korrekt, mens de tillige skal være efterset.

Når du køber faldsikringsudstyr, er der mange omstændigheder, som du som entreprenør som udgangspunkt altid er nødt til at tilgodese. Arbejdsulykker som følge af fald er nemlig blandt de de mest farlige på byggepladser. I forbindelse med valg af faldsikringsudstyr til medarbejderne skal du som følge deraf sørge for, at udstyret som udgangspunkt er blåstemplet i henhold til europæiske foreskrifter. Derudover skal alle typer af sikkerheds- og faldsikringsudstyr gennemgå et eftersyn hvert eneste år samt byttes ud når der gået højest fem til seks år fra det blev taget i brug, fordi at dette tidsrum er den almindelige levetid for faldsikringsudstyr.

Der er også talrige forhold, som er afgørende når du skal finde ud af hvilke hjul, der kan tilfredsstille din entreprenørvirksomheds krav bedst muligt. Som noget af det første skal du tage højde for, om de næste sværlast hjul faktisk bør kunne modstå slitage fra en konstant køren frem og tilbage, eller om de blot skal anvendes med længere mellemrum. Det har nemlig stor betydning for hele apparaturets levetid såvel som apparaturets sikkerhed og anvendelighed for dine ansatte, hvilke hjul, du anskaffer til dit entreprenørfirma og hjulenes belastningsstyrke.

Er det i stedet taljer, som du som entreprenør skal vælge til dit entreprenørfirma, eksisterer der mange valgmuligheder. Ud fra de ansattes behov i dit firma, kan du for eksempel anskaffe manuelle taljer med forskellig løfteevne. Førend du køber wire taljer, bør du derfor altid sørge for, at du har fået den rigtige rådgivning. Lige meget, om du som arbejdsgiver står over for at skulle anskaffe faldsikringsudstyr, taljer eller nye hjul til dit firma gælder behovet for en professionel rådgivning selvfølgelig altid.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>