Er du på jagt efter nogle attraktive mødefaciliteter til dit kursus i København?

Vil du booke de ideelle konferencelokaler til et kursus ved København og omegn? Med årevis baggrund som kursuscenter ligger vi inde med ekspertisen til at arrangere en bred vifte af faglige arrangementer rangerende fra teammøder til stormøder. som følge deraf spørger vi altid ind til dit arrangement, så vores personale har al den nødvendige viden om, hvilke krav du har til vores ansatte og vores konferencelokaler. Vi anvender disse informationer til at udvælge de rette mødefaciliteter til din konference, der hver og ét er indrettet til at være en speciel setting for et inspirerende fagligt miljø.

Der er en fri udsigt til en grøn kulisse i det private parkanlæg, der hører til stedet fra mødelokalerne på vores konferencecenter, der tillige kan beskrives som rummelige og charmerende med et smukt møblement. Alle vores konferencelokaler her på konferencecentret er desuden besat med alt det udstyr, som man som arrangør har brug for i forbindelse med et fagligt arrangement af enhver art mhp. at gøre det nemmest muligt for dig som konferencearrangør. Lokalerne er derfor udstyret med udstyr som blandt andet video-, DVD- og lydanlæg, whiteboard tavler, flipover, computer, lynhurtig internetforbindelse plus projektorer. Alt sammen er utvivlsomt i optimal kvalitet.

Når du booker vores konferencelokaler til dit kursus København, har dine mødedeltagere mulighed for at samle kræfterne i alle pauserne med et lille mellemmåltid eller en kop kaffe, der hele tiden står klar ved buffeterne hist og pist i nærheden af vores mødefaciliteter. Endvidere kan du forkæle dine konferencedeltagere med en smagsbombe af en buffet om morgenen og til frokost såvel som et delikat gourmetmiddagsmåltid af friske råvarer fra lokalområdet, som primært er økologisk producerede. Gourmetkøkkenet kan selvfølgelig også tilberede særlig kost i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. iblandt dine kursusdeltagere, hvis der er brug for det.

Mulighed for at koble af er essentielt ved et hvilket som helst kursus. Vi har til dette formål lavet en lounge, hvor konferencedeltagerne har mulighed for at slappe af massagestolene eller oven i købet sidde med høretelefoner og nyde musik af en hvilken som helst art. Har nogle af dine gæster behov for at koble af udendørs, er det oven i købet en oplagt mulighed at benytte en af vores ipods, der er blevet fyldt op med alle mulige slags afslapningsmusik, og slentre ud på en spadseretur i vores helt eget parkanlæg. Ønsker du at finde frem til de perfekte konferencelokaler København til en workshop, er der således mange plusser ved at se nærmere på vores kursuscenter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>