Er du på jagt efter de ideelle konferencelokaler København til din konference?

Vil du booke nogle inspirerende mødelokaler til jeres kursus i nærheden af København? Som et resultat af årtiers ageren som konferencenter råder vi over erfaringen til at arrangere alt lige fra forretningsmøder til årsmøder. Derfor vil du som udgangspunkt opleve, at vores ansatte stiller mange spørgsmål, så vores personale er klar over hvad dine ønsker samt forventninger til vores ansatte og vores mødelokaler. Vi anvender informationerne til at hjælpe dig med at vælge de rigtige mødefaciliteter, som alle er udstyret og indrettet til at være kulissen for et inspirationsrigt fagligt miljø for dit kursus København.

I forbindelse med ethvert symposium vil kursisterne få brug for pauser, hvor der er mulighed for at koble af. Af den grund har vi lavet et afslapningsrum her på kursuscentret, hvor deltagerne har chancen for at blive puslet om i en af vores massagestole eller endda sidde med høretelefoner og nyde den ønskede slags musik. Har man behov for at komme lidt udenfor, er det også en oplagt mulighed at medbringe en MP3-afspiller, der er fyldt med meditationsmusik, og slentre ud på en spadseretur i den omkringliggende slotspark. Alt i alt er der derfor en lang række plusser ved at tjekke vores konferencecenter ud, såfremt du prøver at leje de ideelle mødelokaler København til et kursus.

Når du benytter vores mødefaciliteter, kan dine gæster blandt andet at tanke op hele dagen med lidt af de delikatesser, som er anrettet på buffeter på forskellige steder i nærheden af vores mødelokaler. Dertil tilbyder vi en luksuriøs buffetopstilling til morgen og frokost såvel som en udsøgt middag lavet af gourmetkokke og af friske råvarer, der så vidt muligt er producerede under økologiske forhold. Gourmetkøkkenet på konferencecentret vil naturligvis desuden gerne anrette en særlig menu i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. blandt dine gæster, efter aftale.

Ydermere er der en fantastisk udsigt til de grønne omgivelser i den omkringliggende park fra alle konferencelokaler, som tillige er rummelige med et smukt møblement. Samtlige mødelokaler her på konferencecentret er endvidere indrettet med hver en ting, som man skal bruge under et kursus mhp. at give dig som mødearrangør de bedst mulige betingelser. Kursuslokalerne er således indrettet med udstyr som for eksempel anlæg til lyd, video og DVD, whiteboards, flipover, PC, trådløst internet plus LCD projektor. Alt sammen er utvivlsomt i i en stand, som er helt i top.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>