En udestue med foldedøre er den ideelle løsning til når man bor i Danmark

Vejret her i landet er indbegrebet af ritigt udestue vejr. Størstedelen af årets dage virker det alt for køligt at sidde på haveterrassen og nyde haven – bestandigt vil vejret tilmed i juli måned virke for ustadigt når det handler om fx indtagelse af føde i den skønne have. Med en udestue kan du derimod ”sidde i haven” året rundt. Kig i alverdens udestuer, og du kan ramle ind i den mest charmerende vinterhave, som bedst matcher dit drømmehus. Vi præsenterer unikke samt normaliserede modeller for dels vinterhaver og dels udestuer der er indrettet med alternativ opvarmning som fx brændeovn.

Få fingrene i en foldedør der er lavet af det råemne samt den udformning, du ønsker

Vil du have en praktisk og pæn overgangsform fra for eksempel din udestue og ud til haven? Skydedøre og foldedøre er elegante foruden indbegrebet af funktionalitet, eftersom dørene er en vej til rigtig mange alternativer. Det er muligt at formgive en fantastisk udestue eller vinterhave med tre foldedøre i stedet for vægge, for herved er det muligt at ændre udestuen til en terrasse med terraoverdækning på de varme sommerdage. Vi har en nær forbindelse til mærket Solarlux, der blander sig med toppen af Europas leverandører af skydedøre.

Energirigtige plastvinduer foruden gode plastdøre i dansk byggeånd

Vores sortiment af udadgående plastvinduer fra en sublim klima serie er en unik & klimavenlig viduesudvej hvis du ejer et ældre hus. Et godt plastvindue er lavet til at imødegå tidsåndens stramme miljøkrav til i boligen. Lever du i en villa i en traditionel dansk byggestil? I vores sortiment har vi en flot plastdøre med samme profil & dimension som en træsort. Som følge heraf passer alle plastdøre i denne serie sublimt til oprindelig dansk byggekultur.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>