En officiel energimærkning viser, om jeres villa har et lavt nok energiforbrug

I Danmark findes der en vision om at skabe grobund for energibesparelser foruden mindske brugen af olie. Som følge deraf har politikerne opfundet en fælles energimærkning. Derudover er energimærkning blevet gjort pligtskyldig. Såfremt man skal have udarbejdet en en komplet energimærkning, vil det ofte være fordelagtigt at alliere sig med en rådgivende ingeniør, som er specialiserede i forhold til energimærkning af ejendomstyper som for eksempel parcelhuse, dobbelthuse såvel som butikker og offentlige bygninger.

Utallige af kommunerne i Danmark er ikke desto mindre særdeles visionære på klimafronten. De har derfor vedtaget, at en energimærkning er en forudsætning før det er muligt at få blåstemplet en ibrugtagningstilladelse. Det betyder i praksis, at man er tvunget til at få foretaget en energimærkning, så snart klimaskærmen er på plads eller lige inden den er fuldendt hvad enten din ægtefælle og dig planlægger at opføre et helt nyt hus eller, om I er i gang med en ombygning.

Den endelige energimærkning bliver udført som en grundig gennemgang af bygningens isolering samt varmeanlæg og munder ud i en en rapport, som skitserer eventuelle forslag til forbedringer, der kan gennemføres til yderst attraktive priser. Såfremt din partner og dig får udarbejdet en lovpligtig energimærkning af jeres villa, vil I få en samlet karakter, som indikerer, hvor energirigtigt samt effektivt isoleret der er ud fra det forventede forbrug af energi.

På skalaen, som anvendes til energimærkning af ejendomme, benyttes A som karakter til huse, der tilfredsstiller de skærpede fordringer i det seneste byggereglement, mens karakterer fra og med C og nedefter gives til alle slags bygninger med et energiforbrug, der er højere end gennemsnittet. Er bygningen opført i perioden 2006 til 2010 er energimærkning B obligatorisk. Såfremt I er ejere af en bygning med energimærket A, har I altid en chance for selv at vælge hvilken energiforsyning, I ønsker. Der er således utallige fordele ved at sørge for, at dig og din families villa opnår en god karakter på skalaen i forbindelse med udførslen af energimærkningen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>