En marskandiser til opkøb og rydning af hans dødsbo

Det er en sørgelig fase, hvis mennesker i familien takker af, og af denne grund er det betydningsfuldt, at man ender med de rette folk, der udfører rydning af dødsbo, der har medfølelse og situationsfornemmelse. Forleden tog min mormor billetten, og således har min familie just erfaring med professionelle der arbejder med dødsboer ryddes. Da vi udvalgte en professionel, gjaldt det om at finde en fælles aftale og få det hele skriblet ned på skrift. Grunden til, at familien og jeg manglede professionelle til at rydde og købe dødsbo, var, at vores mormor tidligere havde foræret interesserede i familien de betydelige ting og arvegods, som hvert familiemedlem følte tilknytning til, og derfor kunne det sidste sagtens fjernes. I aftalen havde vores kontaktperson en opstilling af, hvilke møbler han havde i kikkerten til at handle uden betingelser, og der forefandtes mange eftertraktede genstande. Derpå tilbød han en pris, når alting der hører til dødsboer ryddes. Dermed endte vi med at ringe efter en hjælp med rydning af dødsbo. I tilbuddet indgik køb/salg af elementer fra dødsboet, og fagfolkene kunne handle det redeligste møblement.

Hvis man skal tømme et dødsbo, er det et spørgsmål om reciprok tiltro samt respekt over for den henfarne. Det mener jeg, at den marskandiser vi gjorde brug af, udviste. Hvis dødsboer ryddes, vil jeg derfor råde alle til at bide mærke i de ovenstående faktorer. Forhåbentlig tænker I også, at mine tips i mit indlæg, i forhold til rydning af dødsbo, er brugbare.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>