En mangfoldig sportsefterskole med mulighed for både musik og design

Vores sportsefterskole i det smukke Midtjylland har uden tvivl noget for enhver. Det er nemlig en alsidig efterskoleder kan prale af at have flere varierende fokusfag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sportsefterskole, og fokus er af denne grund selvsagt på idræt. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem så forskellige sportsarter som eksempelvis boksning, fitness og fodbold. Skolen kan dog også meget mere end idræt og sport. I kraft af de naturskønne omgivelser tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du i løbet af dit ophold kan blive udfordret af spændende og anderledes fokusfag – blandt andet adventure og outdoor.

Er du nærmere den kunstneriske type, foretrækker du måske at fokusere på for eksempel design eller musik i stedet. I alle tilfælde er der i hvert fald ingen tvivl om, at vores efterskole vil give dig et sjovt og spændende år, lige meget hvad du interesserer dig for.

Udover den daglige undervisning på efterskolen, vil du helt sikkert – også udenfor undervisningstiden – få en masse oplevelser. Det kan både ske i forbindelse med forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du selv kan finde på med dine kammerater, men bestemt også på de studieture og rejser, som skolen afholder.Det sker både i forbindelse med de rejser og studieture, som afholdes af skolen men absolut også i løbet af skoleugen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme på hele to rejser. Den ene studietur går til Norge, og på denne rejse får de elever med fokusfaget outdoor, mulighed for at overnatte i den skandinaviske vildmark. Den anden studietur går derimod til en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Denne af rejserne er det til og med de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der kommer til at stå for at tilrettelægge. På deres linje er fokus nemlig på rejser og planlægningen af disse.

Selvom du ikke bryder dig om sport, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du her finder adskillige fokusfag, der interesserer dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>