Efterskole, musik samt en masse andre tilvalgsfag

Nu skal du høre lidt om vores efterskole – Sjælland, der har en masse forskellige former for fag. Vi er både en idrætsefterskole, Sjælland, samt en musikefterskole, Sjælland. Er det noget for dig at høre mere om denne efterskole, musik eller nogle andre fag? Se med her. Kunne du tænke dig at komme på en efterskole, Sjælland, hvorpå efterskole rejser er med til at du kan få eventyr, der varer for evigt? På denne efterskole former rejser i stor grad en central del af dit efterskoleår, idet du i årets løb ikke blot kommer med på den fedeste skitur. Vi tager dig også på 2 sjove rejser, hvor du kan prøve dine interesser internationalt.

Kunne du tænke dig en idrætsefterskole, Sjælland, hvor dans kan blive en central del af din dagligdag? Efterskole – dans udgør den allerbedste kombination. Vores efterskole Sjælland kan give dig et fantastisk skoleår, og her kan du komme igennem et bredt spektre af moderne danseformer. Samtidig får du lejlighed til at prøve sjove rejser plus ekskursioner med efterskole – dans. På denne måde kan du træne dine kundskaber ift. dans, når du tager på efterskole hos os.

Tager du et skoleår på vores musikefterskole, Sjælland, med musik som linje, får du nogle glimrende oplevelser. Med efterskole musik har du timer inden for musikalsk teori samt sangkomponering. Dertil modtager du tilbud om synge i kor foruden indspilning i næsten professionelt studie. Også her kommer du på flere rejser til byer. På denne måde har du forudsætninger for gode, verdensomspændende berøringer i musikbranchen. Klassisk efterskole teater kan du prøve som valgfag. På vores efterskole er teater virkelig et ret efterspurgt valgfag. En del af vores elever, der f.eks. har efterskole idræt, gør det alligevel, og de elsker det.

Længes du efter at prøve efterskole; dykning? Du får en unik potentiel mulighed for at opnå et certifikat til dykning, som du derpå kan bruge til flotte dyk på verdensplan. Efterskole dykning er det muligt at tage med efterskole friluftsliv. Heldigvis har vi her på denne efterskole friluftsliv som valgfag. Desuden har vi her på denne efterskole sejlads som et linjefag. Blev du interesseret i vores mange valgfag + efterskole idræt? Så giv os et kald og hør mere. Det vil glæde os at fortælle om vores efterskole teater, efterskole rejser samt meget mere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>