Efterskole; musik samt design

En efterskole i Jylland, der gik jeg forrige år, jeg tror, at det var den dejligste periode i mit liv. Leder du efter en idrætsefterskole? En efterskole i Jylland har en masse at byde på. Min skole var det, man kalder en idrætsefterskole, med dette menes en efterskole, som havde fitness plus en efterskole med et bredt udvalg af sportsgrene. Fx var det en efterskole med boksning + fodbold med mere. Det var derudover en efterskole – musik og en efterskole; design. Jeg vil gerne forklare nærmere omkring min skoles fortrin, og min idrætsefterskole i Jylland havde mange af dem. Den havde selvfølgelig alle de obligatoriske, boglige fag, men desuden havde den adskillige valgfag. Ovre på skolen blev jeg oplært i at spille på flere instrumenter, da det desuden var en efterskole – musik, og det var rigtig interessant. Desuden blev jeg oplært i at lave tøj, da det nemlig var en efterskole med design. En efterskole: musik plus design vil være gavnlig til dig, hvis du er skør med at lave en masse aktiviteter, måske noget du ikke har prøvet forinden, og hvis du vil hygge dig med vennerne/veninderne. På grund af at det var en idrætsefterskole, motionerede man næsten hver dag. Jeg kunne faktisk ikke dyrke tilstrækkeligt med motion til sidst, så det var jo derfor temmelig skønt, at det ligeledes var en efterskole, som havde fitness. En idrætsefterskole vil være rigtig til dig, såfremt du mangler mere energi og kunne tænke dig at blive mere frisk, sund og rask og samtidig glad. Vælg en efterskole: musik og design + sportsgrene. Det kan jeg klart rekommandere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>