Efterskole med musik og dans

For nogle år siden gik jeg på efterskole i Midtjylland. Det var en idrætsefterskole. Selvfølgelig har en idrætsefterskole de nødvendige, boglige fag, men samtidig havde den adskillige tilvalgsfag. I kraft af at det er en sportsefterskole, motionerede man de fleste dage. Jeg kunne egentlig ikke lave nok motion i sidste instans, så dermed var det jo yderst godt, at det tilmed var en efterskole, hvor man kunne træne i fitnesscenter. En idrætsefterskole, sportsefterskole er passende til dig, hvis du behøver mere energi og har brug for at blive mere sund og frisk og derudover glad. Jeg elsker næsten alle sportsgrene, og grundet at skolen havde en masse idrætsgrene som eksempelvis håndbold + badminton med flere, havde jeg muligheden for at dyrke så meget sport, jeg gad. Og så var det en efterskole, der havde dans, og i grunden endte jeg med at blive glad for dans. En idrætsefterskole vil være velvalgt til dig, såfremt du vil dyrke nogle forskellige slags genrer inden for sport, og hvis du er skør med sport og at have det morsomt sammen med dine venner og veninder.

Min efterskole var samtidig en efterskole med musik, og der blev jeg oplært i at musicere med mange instrumenter, hvilket var rigtig medrivende. Jeg blev derudover oplært i at designe og sy tøj, da det nemlig også var en designefterskole. Efterskoler med disse fag er korrekte til dig, hvis du elsker at lave mange aktiviteter, eventuelt en aktivitet som du ej har prøvet forinden, og hvis du vil hygge dig med dine venner/veninder. Jeg vil gerne lige forklare om det, som jeg var gladest for ved efterskolen. Det var en efterskole med et fag kaldet friluftsliv. Vi lavede derfor en masse aktiviteter udendørs, hvilket nu og da godt kunne være en udfordring, men virkelig sejt! Eksempelvis lærte jeg at klatre i bjerge, sejle i kajak og bo uden for i et telt. En efterskole som denne er meningsfuld til dig, såfremt du er tosset med at udfordre dig selv. Oplevelserne inden for faget friluftsliv forbedrede vores fællesskab på skolen.

Har du overvejet at starte på en efterskole? En efterskole har alt, hvad man kunne tænke sig. Jeg tror, mit år på efterskolen har været den dejligste periode nogensinde! Min holdning er, at du skal begynde på en efterskole, såfremt noget af det, som du har læst i denne blog, har været sjovt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>