Det mest optimale valg til børnene forbliver en efterskole jylland

Hvad der er det fornuftigste for sine børn kan blive svært som forælder at indse. Forældre vil helst beskytte børnene samtidig med, at de også må rejse ud og lære livet ved hjælp af sine egne sanser. Når de lige er ved at være færdige med 9. klasse, har mange hårdt ved at tilmelde børnene til efterskole dans, nøjagtig derfor. Dertil vil jeg kun sige ét – overkom din bekymring, fordi børnene vil få en begivenhed for livet.

Vi var faktisk ret meget usikre, dengang vores søn & datter engang fortalte, at de gerne ville på efterskole Jylland. At de havde nytte af et afbræk fra den sædvanlige skolegang, og at de begge var ej parat til en gymnasial uddannelse, følte de. Samtidig ville min dreng gerne udforske sporten, mens min pige gerne ønskede at kigge på sin glæde for dans. Hvor i Jylland, der lå en sportsefterskole plus en efterskole dans, begyndte min mand & jeg således at researche. Selv mht. det fantasifulde, kammeratlige & akademiske: vi fandt ud af, at efterskolerne giver mange fag, som vores børn næppe ville undervises i på en traditionel skole.

Ungerne kunne tage af sted på sportsefterskole, plus det var den bedste beslutning, vi har valgt. Tvillingerne har skabt kammeratskaber, oplevelser samt talenter som varer for altid.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>