Den rette algerens forøger tagstenenes levealder

Jævnlig algerens er fundamentalt på mange måder, især i Danmark og resten af Norden. Danske tage på huse er helt uden algerens fuldstændigt sarte i forhold til vores drivvåde + vekslende vejr, der er gældende her i landet. Tagbelægningerne er først og fremmest eksponerede over for grønne alger, der udmarver tagpladerne & –stenene. De våde vejrforhold med megen regn og sne såvel som de mange temperaturudsving her i Norden medfører, at danske tage er særligt udsatte over for algeplamager. Dermed er det virkelig centralt at passe på hustaget gennem fx algerens, så man fornyr hustagets alder.

En algebehandling hvert andet år som supplement til en ny omgang tagmaling ca. hvert femtende år vil holde dit tag smukt såvel som modstandsdygtigt i mange år fremover. På den måde kan du undlade at skyde penge efter et nyt tag. Har du alger tag, og kombinerer du en algebehandling med ny maling på dit tag, i tide, kan du altså sikre den bedst mulige renovation af dit tag. Vælger du en autoriseret tagmaler, opnår du desuden en fordelagtig garanti på den nye tagmaling på et årti under forudsætning af, at du sørger for en algebehandling hvert andet år.

På hvilken måde foregår algerens? Såfremt en algebekæmper udfører en grundig algebehandling, sprinkler man en særlig sæbe over samtlige tagplader/sten, som trækker ind i algerne og de syner hen. Og så vil alge efter alge falde ned så snart regnen falder. Det er således sæbeskummet, som teknisk set er algerens. Folk vil generelt være vidende til, at tagsiderne, som har front i vestlig retning, som de første vil være algerensede.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>