Card printer til plastkort

Er du interesseret i selv at udarbejde dine egne plastikkort med en card printer? Hvis du skal printe nye ID kort, så er vi klar til at hjælpe dig. Lang tids erfaring betyder, at vi altid vælger de bedste produkter, og derudover leverer vi den bedste service på markedet. Fx kan du få en helt gratis kortholder til dit kort. Alle opgaver klares til punkt og prikke på professionel vis, ligesom vi har gjort det i de sidste 50 år. Du kan trygt vælge os næste gang du skal have lavet dine ID kort.

Med vores kortprinter opnår du en flot og naturlig farvegengivelse. Hvert eneste print opnår samme høje kvalitet, uanset om det er første eller sidste print. Tekst og magnetstribe printes knivskarpt med et af vores farvebånd, og samtidig bliver dine kort beskyttet mod slitage og misfarvning af det beskyttende lag, som vores farvebånd lægger på alle print. Du sparer altså i sidste ende penge med et farvebånd fra os, da vores farvebånd overgår markedets øvrige udvalg hvad angår kvalitet og holdbarhed. Farver gengives fejlfrit, når du printer plastikkort med farvebånd fra os, og de får et professionelt, blankt udseende.

Valgmulighederne er mange, og du bestemmer naturligvis selv om du vil printe i farver eller sort/hvid, om der skal foto, magnetstribe eller logo på. Vi har en årelang erfaring i at skræddersy den rette løsning til dine behov. Ligegyldig hvilken type og størrelse af opgave der er tale om, kan du roligt stole på at et farvebånd fra os kan opfylde kravene. Hos os er vi i stand til at klare både store og små opgaver, grundet vores fleksible tilgang til opgaven. Derfor kan vi også lynhurtigt foretage ændringer i igangværende projekter. Vi kommer naturligvis gerne med et uforpligtende tilbud på dine ID kort, og du er altid velkommen til at rådføre dig med os før, under og efter en opgave. Vi er mere eller mindre konstant til din rådighed gennem hele projektet, fra tidlig planlægning til udførsel. Gennem de sidste 50 år har vi hjulpet alt fra store virksomheder, kommuner og foreninger til små enkeltmandsvirksomheder, skoler og mange andre. Det betragter vi som en garanti for kvalitet, og en sikkerhed for at vi også kan klare din udfordring. Du ringer bare, såfremt du vil vide mere mht. card printer, kortholder såvel som plastkort.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>