Bukning af udstødningsrør samt reparation af bukkematricer og profilvalsning

Valsning og bukning af rør er i løbet af kort tid blevet et gunstigt alternativ indenfor rørbearbejdning til almindelige svejsede løsninger. Med bukning af rør er det dog ikke kun muligt at gøre udgifterne til selve anskaffelsen af rør mindre. Ifald I påbegynder brugen af rørbukninger i jeres produktionsvirksomhed, kan det som regel lade sig gøre at sikre en særligt tilpasset løsning med en pænere finish. Endvidere er bukkede rør meget lettere at holde rene og har en lavere vægt.

Når I som virksomhed vælger os som jeres leverandør af rørbukning, garanterer vi, at de bukkede udstødningsrør, kedelrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver fremstillet ud fra alle behov i jeres virksomhed uanset brance. Vores firma råder nemlig ikke kun over nogle af landets førende eksperter i forhold til bukning af rør. I vores eget værksted, laver vi tilmed det meste af det solide bukkeværktøj og de specialdesignede bukkematricer, vi bruger ved bukning af tyndvæggede rør og alle andre typer af rør. Af den årsag er vi i stand til opfylde selv de mest sammensatte behov i jeres virksomhed.

Før vi indleder produktionen af en bestilling på rørbukning for jeres virksomhed, producerer vi et speciallavet fixtur efter en original protype. Denne produceres ydermere ud fra en tegning, som vi får tilsendt fra jeres virksomhed og selv fremstiller i svejsebøjninger. Derefter sker den konkrete rørbukning samt senere bukninger ved hjælp af dette fixtur. Af den årsag kan vi sikre, at de bukkede rør kan matche de aktuelle forhold i jeres virksomhed.

Ud over bukning rør samt udførsel af bukkeværktøj, udfører vi desuden forskellige former for valsning af rør samt alle former for profilvalsning. Alle vores ydelser udfører vi til favorable priser for rørserier på kun 5 styks. Dertil udfører vi samtlige former for efterbehandling, og vi bukker rør i små såvel som store radier. Vores virksomheds bredtfavnende ekspertise medvirker til, at vores medarbejdere aktuelt løser mange forskellige opgaver for kunder i et væld af arbejdsfelter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>