Book livemusik, såfremt du planlægger et arrangement

Book livemusik, hvis du skal holde fest. Jeg er lige indledt en karriere som manager i et bookingbureau, og af denne grund står jeg for bookingen af alsidig musik og anden underholdning. Altså forskellig book stand up og livemusik. Men det er et kriseramt erhverv at markere sig i, og af denne grund kan jeg bruge alles assistance. På anden vis kan jeg antageligt ikke få penge tilstrækkeligt i forhold til at få det til at løbe rundt. Det drejer sig om at komme ind på feltet i erhvervsområdet med book livemusik. En drøm for mig vil være, at hver gang nogen påtænker eller får lyst til at lave en søgning på Google på bl.a. book stand up, så er jeg placeret som i toppen af første side. På egen hånd begyndte jeg med at skaffe kontakt til flere kunstnere. Hvor jeg spurgte mig ad, om jeg kunne hjælpe med bookingen af dem som stand up’ere. oplevede jeg artister, der afslog, således har jeg oplevet en stor portion arbejdsbyrder og svipsere her optil. Dog spurgte jeg dem, om mon ikke de drømte om, at det er deres band- eller kunstnernavn, som var på alles læber, hvis folk snakkede om book stand up. Og det var som regel altid et stærkt argument. Således indkasserede jeg en del kendte folk i min stald. Under alle omstændigheder have god gavn af, at du og dine venner deler nyheden om mit virke og muligheden for at booke stand up til netværket. Jeg drømmer jo om slå igennem som initiator.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>