Besøgende på Gudenåens Camping efterlyses

Mit håb er, at I kan assistere med at opspore guldkorn relateret til Gudenåens Camping. Da det er aktuelt for mig her i sommer efter adskillige årtiers pause. Jeg husker tydeligt den hedengangne Gudenåens Camping, men det er adskillige voksenår siden, jeg var der med familien. I barndomsårene var vi hele familien på Gudenåens Camping i sommerferien hvert år. Som teenager var jeg ydermere på camping med min 8.-klasse. Det særlige ved alle ferierne med bl.a. kano ved Gudenåen er de talrige specielle minder om en ferie smækfyldt med fælles oplevelser samt strabadser i den utroligt smukke jyske natur. Det gælder både fra tiden på den velistandsatte Gudenåens Camping og de idylliske aftener og nætter i telte på bredden tæt på Gudenåen. Jeg kan desuden den dag i dag huske den specielle følelse, den tur, hvor jeg første gang fik lov til at tilbringe en hel uge på Gudenåens Camping i Østjylland.

Dog må jeg fastslå, at det unægtelig er mange år siden, at jeg sidste gang var på camping langs Gudenåen ved Gudenåens Camping. Siden dengang er jeg blevet færdiguddannet som lærer, har fået job og endda også en sød husbond. For tre år siden fødte jeg også vores første barn, som nu reelt er så forholdsvis stor, at jeg var gået i gang med at spekulere over, om nu var det rigtige tidspunkt til at tage min lille familie med ud at ro i kano langs Gudenåen. I torsdags blev beslutningen om en tur til Gudenåens Camping truffet over et glas rødvin eller to med min husbond sidst på aftenen. Det fører mig frem til, at jagten aktuelt er gået ind på en virksomhed med camping ved Gudenåen. Jeg tænker tillige, at et camping- & kajakudlejningssted tæt ved Fladbro/Randers eller deromkring kunne være en oplagt mulighed. Det, jeg efterspørger, er derfor, om der evt. er en eller anden herinde, der er stødt på Gudendåens Camping her i 2011 eller et godt sted med kanoudlejning Gudenåen eller allerbedst udlejning af kanoer ved Gudenåen og Silkeborgsøerne? Det skal også meget gerne være et sted, der har tilbud på kanoferier i det østjyske særligt til familier med små børn. Har du et tip om, hvor mig og min mand får det mest fordelagtige tilbud på kajak- og kanoudlejning + camping v Gudenåen tæt på Randers og Gudenåen, så skriv under dette indlæg, så jeg kan samle dugfriske ferieminder fra Gudenåens Camping som jeg kan dele med min egen familie. Så vil jeg være vildt henrykt, tak på forhånd.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>