Begynd til fodbold, fitness eller boksning på vores idrætsefterskole

På vores idræts- og sportsefterskole i Midtjylland er der med garanti noget for enhver. Det er nemlig en bredtfavnende institutionder kan prale af at have et bredt udvalg af forskelligartede studielinjer, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en sports- og idrætsefterskole, og fokus er af denne grund selvsagt på sport. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem grene af sport som for eksempel fodbold, fitness og boksning. Skolen byder dog også på mere end bare idræt og sport. I kraft af den smukke placering på den midtjyske hede giver idrætsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af året kan få chancen for at prøve både sjove og aktive fokusfag – for eksempel adventure og outdoor.

Hvis du er mere til de kreative fag, har du mulighed for i stedet at bruge dit ophold på at lære mere om f.eks. musik eller design. I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at vores efterskole vil efterlade dig med en spændende og berigende oplevelse, uanset hvad du vælger at fokusere på.

Sideløbende med den almindelige undervisning på efterskolen, er der også rig mulighed for at få massevis af oplevelser udenfor efterskolens undervisningstid. Det kan både ske i form af de mange forskellige aktiviteter eleverne imellem, som du og dine kammerater selv kan finde på, men helt sikkert også på de rejser og studieture, som afholdes af skolen.Det vil både ske i form af de studieture og rejser, som skolen arrangerer men helt bestemt også i løbet af skoleugen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme på hele to studieture til udlandet. En af de to rejser går til Norge, og på denne tur får eleverne med outdoor som linjefag, mulighed for at sove ude i vildmarken. Den anden studietur går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne studietur er det til og med eleverne på efterskolens Europalinje, der skal stå for at planlægge. På deres linje er fokus nemlig på rejser og planlægningen af disse.

Selv hvis du ikke interesserer dig for sport, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du her finder adskillige fokusfag, der tiltaler dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>